Sanal POS Nedir, Başvuru Süreçleri Nasıl ?

Sanal POS Nedir, Başvuru Süreçleri Nasıl ?

Sanal POS Nedir, Başvuru Süreçleri Nasıl ?

Sanal POS bankalar ve finans kuruluşları tarafından sunulan bir yazılım ile kredi kartı ve banka kartı ile online ödeme almanızı sağlayan bir teknolojidir.

E-Tahsilat ya da E-Ticaret yapmak isteyen firmaların ödeme almasını büyük oranda kolaylaştırmaktadır. Standart POS cihazlarının aksine internet erişimi olan her kişi ve kuruluş güvenli bir şekilde ödeme yapabilmektedir.

Türkiye' de hizmet veren tüm bankalar tarafından Sanal POS hizmeti sunulmaktadır.

 

Kimler Başvurabilir ?

Sanal POS başvurusu için şahıs veya tüzel kişiliğe sahip bir işletme olmanız gerekmektedir.

Güvenli bir alt yapıda ve son teknoloji de hazırlanmış bir E-Ticaret ya da E-Tahsilat yazılımı edinmeniz gerekmektedir.

Web siteniz de güvenlik sertifikası yüklemiş ve ürünlerinizi / hizmetlerinizi satışa hazır şekilde listelemiş olmanız gerekmektedir.

Şartları sağladıktan sonra finans kuruluşunuza başvuru da bulunarak Sanal POS hizmetini kullanabilirsiniz.

 

Kredi Kartlarına Taksit Nasıl Yapabilirim ?

Tüm kartlara taksit seçeneği sunabilmek için müşterinizin kart markasına sahip olan finans kuruluşundan Sanal POS edinmeniz gerekmektedir.

Örnek vermek gerekirse Akbank üzerinden alınan bir Sanal POS ile İş Bankasının kredi kartı markası olan Maximum kartlara taksit yapamazsınız.

 

Nasıl Başlayacağım ?

Veriweb Sanal POS başvuru sürecinde ve İşletmenizin E-Ticaret alt yapısının kurulması aşamasında sizlere tüm desteği vermektedir.

https://veriweb.com.tr/online-islemler   sayfamızdan Talep Formunu doldurduktan sonra Müşteri Temsilcimiz en kısa sürede sizinle iletişim kuracaktır.